Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Περνάει από την Νάπολη η Γιουβέντους

Κοινοποίηση

Περνάει από την Νάπολη η Γιουβέντους

Η επόμενη μέρα από την απώλεια του τίτλου για την Λίβερπουλ περιλαμβάνει ταξίδι στην Λέστερ με τις δύο ομάδες να παλεύουν για να διατηρηθούν εντός τετράδας. Την ίδια στιγμή που ο Γκατούζο υποδέχεται στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” την Γιουβέντους χωρίς να γνωρίζει αν θα έχει ο ίδιος επόμενη ημέρα στον πάγκο της ομάδας του ιταλικού Νότου.         

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε live streaming agones στις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

ΛΕΣΤΕΡ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΛΕΣΤΕΡ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πήρε βαθμό στην έδρα της Γουλβς μετά από ένα “σβηστό” 0-0. Η γηπεδούχος αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων συνέχισε να είναι αναποτελεσματική επιθετικά και δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία της Λέστερ. Η οποία με τη σειρά της περισσότερο πρόσεχε να μην δεχτεί γκολ παρά να προσπαθήσει να δημιουργήσει παιχνίδι. Και επιχείρησε να “κλέψει” το ματς μέσω αντεπιθέσεων. Και από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να το κάνει συμβιβάστηκε με τον βαθμό.              

Την περασμένη Τετάρτη και στο πλαίσιο του Κυπέλλου επιβλήθηκε εντός έδρας της Μπράιτον με 1-0. Εμφανίζοντας και πάλι σημάδια αστοχίας, αλλά και ούσα ασύνδετη ως αποτέλεσμα των πολλών αλλαγών,  δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την κατοχή της μπάλας που είχε και λυτρώθηκε με ένα γκολ που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Χωρίς προβλήματα η αποστολή.   

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει στους 7 από τους τελευταίους 8 εντός έδρας αγώνες της. 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έχασε με 1-4 από την Σίτι και ουσιαστικά άφησε στο χορτάρι του “Άνφιλντ” τις όποιες ελπίδες είχε για να κάνει το back to back στο πρωτάθλημα. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που έχει ήδη ξεχαστεί, ήταν η Σίτι αυτή που άνοιξε τον χορό των γκολ μόλις στο 49ο λεπτό. Η ομάδα του Κλοπ πήρε τον έλεγχο μετά με πέναλτι του Σαλάχ στο 63ο λεπτό ανανέωσε τις ελπίδες της. Αλλά η άμυνά της την πρόδωσε για μια ακόμη μια φορά. Και με μια σειρά αμυντικών λαθών έδωσαν τη δυνατότητα στη Σίτι να πετύχει άλλα τρία γκολ και να φύγει θριαμβεύτρια.     

    • Προβλέψεις ποδοσφαίρου και ειδήσεις εδώ.  

Η απόσταση πλέον με την Σίτι είναι στους 10 βαθμούς και η Λίβερπουλ έχει και έναν αγώνα περισσότερο. Και αντικειμενικά ο σκοπός της δεν μπορεί να είναι άλλος παρά να διατηρήσει την παρουσία της στην πρώτη τετράδα και να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.                 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει 7 G/G στα 10 τελευταία εκτός ματς για την Πρέμιερ. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κούραση από τη μια πλευρά, απογοήτευση από την άλλη. Ποιος θα κερδίσει; Στο γήπεδο είναι δύσκολο να βγει κάποιο συμπέρασμα. Σε ότι αφορά τη στοιχηματική επιλογή τα γκολ αναμένεται να επικρατήσουν.    

Επιλογή μας το over 2.5 σε απόδοση 1.72. 

ΝΑΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΑΠΟΛΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταξίδεψε στο Μπέργκαμο για να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στον τελικό Κυπέλλου. Και ξέχασε γρήγορα το όνειρό της καθώς μόλις στο 16ο λεπτό είχε δεχτεί το 2-0. Η έλλειψη των δύο βασικών της κεντρικών αμυντικών τελικά της στοίχισε. Και ακόμη και όταν στο 53ο λεπτό μείωσε σε 2-1 (και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα) πίστεψε ότι μπορεί να τα καταφέρει. Αλλά οι γνωστές φετινές της παθογένειες εμφανίστηκαν και πάλι. Και στο 78’ γράφτηκε ο επίλογος.                  

Τον επίλογο που δεν μπόρεσε να τον δει ο πρόεδρος της Νάπολι που αποχώρησε προφανώς απογοητευμένος μόλις η ομάδα του δέχτηκε το δεύτερο γκολ. Και φυσικά φούντωσαν για άλλη μια φορά τα σενάρια που θέλουν τον Γκατούζο να αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας. Πάντως σήμερα θα είναι αυτός που θα την οδηγήσει στην μεγάλη αναμέτρηση. Και πάλι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μανωλά (τραυματίας) και Κουλιμπαλί (θετικός σε κορονοιό), αλλά και του επίσης επιθετικού Μέρτενς. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει στους τελευταίους επτά εντός έδρας αγώνες της. 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η εκτός έδρας νίκη με 1-2 στον πρώτο αγώνα της ήταν αρκετό για να περάσει στον τελικό. Το μόνο που έπρεπε να κάνει είναι να προσέξει την άμυνά της. Και το έκανε “σβήνοντας” το παιχνίδι με τον τρόπο που μόνο εκείνη γνωρίζει. Πήγε το παιχνίδι σε έναν χαμηλό ρυθμό και μπορούσε να το ελέγξει για να το φτάσει τελικά στο 0-0 που της έδωσε και το εισιτήριο.                          

Η πρόκριση και κυρίως το αγωνιστικό πρόσωπο που βγάζουν οι “μπιανκονέρι” τους γεμίζουν με αυτοπεποίθηση προκειμένου να ξεκινήσουν την ύστατη προσπάθεια για να κυνηγήσουν τις ομάδες του Μιλάνο που κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αν και η απόσταση είναι μεγάλη. Χωρίς απουσίες η αποστολή, ενώ θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους οι μέσοι Αρτούρ και Μπεντανκούρ όπως και ο επιθετικός Ντιμπάλα. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Διατήρησε το μηδέν στην άμυνα στους έξι από τους τελευταίους επτά αγώνες της   

ΠΡΟΤΑΣΗ: Συνθήκες, φόρμα και απουσίες κάνουν ξεκάθαρη την επιλογή μας. Όσο ιδιαίτερη και αν είναι κάθε φορά η αναμέτρηση Νάπολι – Γιουβέντους οι συνθήκες του σημερινού αγώνα δείχνουν προς τα δεξιά.   

Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 2.00.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις σημερινές κληρώσεις στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως είναι η κληρωση τζοκερ, λοττο, σουπερ 3, εξτρα 5 και power spin. Όλες οι κληρώσεις διαθέσιμες στο numbers.gr.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα