Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ξάνθη: ΣΟΚ στην παραλία Μυρωδάτου – Κόντεψε να πνιγεί νεαρή κοπέλα

Κοινοποίηση

Ξάνθη: ΣΟΚ στην παραλία Μυρωδάτου – Κόντεψε να πνιγεί νεαρή κοπέλα

Στιγμές πανικού επικράτησαν το απόγευμα της Κυριακής (30/07) στην παραλία του Μυρωδάτου, στην Ξάνθη, όταν μια νεαρή κοπέλα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της. 




Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 18:00 το απόγευμα στην πολυσύχναστη πλαζ, όταν τρεις νεαρές κοπέλες άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο λουόμενοι που βρίσκονταν κοντά μεταφέροντας τις δύο κοπέλες – οι οποίες είχαν τις αισθήσεις τους – με ασφάλεια στην ακτή, ενώ υπήρξε κινητοποίηση για τον εντοπισμό και τη μεταφορά και της τρίτης κοπέλας. 

Η τρίτη κοπέλα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στην ακτή, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και της χορηγήθηκε οξυγόνο.

Η παρέμβαση μάλιστα των ναυαγοσώστων κρίνεται ως ζωτικής σημασίας καθώς κάνοντας ΚΑΡΠΑ κατάφεραν να επαναφέρουν τη νεαρή κοπέλα, ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων. Για το συμβάν ενημερώθηκε και το Λιμενικό. 




Ξάνθη: ΣΟΚ στην παραλία Μυρωδάτου – Κόντεψε να πνιγεί νεαρή κοπέλα

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα