Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Με βροχή πυροτεχνημάτων η Ξάνθη υποδέχθηκε το 2024

Ζωντανή μουσική, ζεστό κρασί και πυροτεχνήματα στην κεντρική πλατεία  

Κοινοποίηση

Με βροχή πυροτεχνημάτων υποδέχθηκε η Ξάνθη το 2024, αμέσως μόλις οι δείκτες του ρολογιού έδειξαν 12:00 τα μεσάνυχτα.

Το γλέντι στήθηκε από νωρίς στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου – όπως κάθε χρόνο – οι πολίτες μπορούσαν να απολαύσουν ζωντανή μουσική και ζεστό κρασί, γιορτάζοντας όλοι μαζί την έλευση του νέου έτους.

Η πόλη υποδέχθηκε το 2024 με πυροτεχνήματα, τα οποία δημιουργήσαν μια όμορφη, εορταστική ατμόσφαιρα.

Την ίδια στιγμή στην γειτονική Καβάλα, για πρώτη φορά φέτος επιλέχθηκαν αθόρυβα πυροτεχνήματα ώστε να μην προκληθεί ο γνωστός πανικός στα ζώα της πόλης. Την ιδέα αυτή σχολίασαν θετικοί και αρκετοί κάτοικοι της Ξάνθης που έσπευσαν να την επικροτήσουν στα social media, λέγοντας πως θα ήθελαν να δουν κάτι αντίστοιχο και στην περιοχή.

Ο ερχομός του νέου έτους βρίσκει την Ξάνθη και με νέα διοίκηση στον μητροπολιτικό Δήμο, καθώς ο Στράτος Κοντός είναι πλέον επισήμως ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Μανώλη Τσέπελη.

Με βροχή πυροτεχνημάτων η Ξάνθη υποδέχθηκε το 2024
Κάτοικοι της Ξάνθης γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά στην κεντρική πλατεία της πόλης

Αυξημένη κίνηση και γλέντια για το 2024

Τα καταστήματα της Ξάνθης λειτούργησαν την Κυριακή (31/12) σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο της αγοράς, με τους κατοίκους να ξεχύνονται στους δρόμους για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Παράλληλα, επικρατούσε μια έντονα γιορτινή ατμόσφαιρα, καθώς σε αρκετές γειτονιές και σε κεντρικά σημεία της πόλης οι κάτοικοι έστησαν μικρά γλέντια, με ψησταριές, μουσική, ποτό και κέφι, και ξεκίνησαν να γιορτάζουν από νωρίς την αλλαγή του χρόνου.

Η Ξάνθη υποδέχεται το 2024 με πυροτεχνήματα
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα