Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Θλίψη στην Ξάνθη – Πέθανε ο Κωνσταντίνος Κασάπης, Διευθυντής του Εσπερινού Γυμνασίου

Κοινοποίηση

Θλίψη σκόρπισε στην Ξάνθη η είδηση του θανάτου ενός ιδιαίτερα γνωστού και αγαπητού προσώπου. Όπως έγινε γνωστό ο Κωνσταντίνος Κασάπης, Διευθυντής του Εσπερινού Γυμνασίου Ξάνθης, απεβίωσε σκορπώντας το πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής.

Σε συλλυπητήριο μήνυμά της η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης αναφέρει:

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Ξάνθης σήμερα θρηνεί την απώλεια ενός αγαπημένου συναδέλφου, του Κωνσταντίνου Κασάπη, διευθυντή του Εσπερινού Γυμνασίου Ξάνθης.

Ο Κωνσταντίνος υπήρξε αγωνιστής μέχρι το τέλος της ζωής του. Η καλοσύνη, εντιμότητα, αξιοπρέπεια και ευγένεια που τον χαρακτήριζαν θα συνοδεύει πάντα τη μνήμη του. Καλό ταξίδι για τη χώρα των Αγγέλων Κωνσταντίνε!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 12.00, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Το αντίο της ΕΛΜΕ Ξάνθης

Ο Κώστας δεν είναι πια μαζί μας…

Ο Κώστας Κασάπης μας άφησε σήμερα το πρωί.

Το τελευταίο αντίο στον φίλο μας θα το πούμε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου. Η σωρός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος από τις 11:00π.μ. και η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 12:00π.μ.

Κώστας Κασάπης
Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα