Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ξάνθη: Παρουσίαση υποψήφιων για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κοινοποίηση

Οι υποψήφιοι και υποψήφιες για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση, που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης, στο Ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ, την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετέχουν σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία όπου και οι υποψήφιοι αλλά και αυτοί που αποφασίζουν για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου, αποτελούν τη βάση του κόμματος, τα μέλη, δηλαδή και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην περιφέρεια ΑΜ-Θ οι υποψήφιοι και υποψήφιες είναι 9 εκ των οποίων οι 2 που θα εκλεγούν, θα εκπροσωπήσουν την περιφέρειά μας στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν διαζώσης οι υποψήφιοι Γρηγόρης Στογιανίδης και Γιαλαματζάκης Βασίλειος ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι-ες , Κατσίγιαννη Αγλαϊα, Κολοζώφ Χαρίλαος, Παπαδόπουλος Παύλος, Παπανδρέου Θεοδοσία, Ρώσσογλου Κωνσταντίνος, Τσομπανιάν Άννα,  Χατζηφωτίου Αθανασία, απέστειλαν βίντεο αυτοπαρουσίασης.

Την Κυριακή 14 Απρίλη, 8πμ – 8μμ, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, θα γίνει η προκριματική εκλογική διαδικασία για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για τα μέλη αλλά και για τους φίλους του κόμματος.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα